Fareham Leisure Centre

Project Overview

  • Project: Fareham Leisure Centre
  • Client: Fareham Borough Council
  • Construction Value: £6m
  • Status: Complete
  • Location: Fareham

Tying old and new together.

This project started on site in December 2020 and involved an extension and refurbishment to the existing centre to create a new and exciting facility mix.

The new extension houses a climbing wall, party rooms and holistic studio, whilst the existing refurbished building features a new splash pad and completely remodelled cafe space – the fitness suite and café spaces were especially instrumental in the transformation of the centre.

Internally old and new are tied together with a strong interior design strategy that introduces more colour, life, and vibrancy into the building.